GIMBER ORIGINALS: From Ibiza with love. A deep dive with local artist into the lifestyle that keeps GIMBER inspired.

GIMBER ORIGINALS: Op stap in Ibiza. Lokale topfotografe laat ons proeven van de levensstijl die GIMBER ademt.

Een gesprek met Maria Santos

Ook al voert een slokje GIMBER je meteen mee naar je eigen perfecte plekje, toch laten we je vandaag graag wat extra wegdromen met enkele betoverende shots van je favoriete gemberdrankje. We zochten topfotografe Maria Santos op in Ibiza en vonden daar het gedroomde decor met de perfecte lichtinval voor enkele bruisende foto’s van je lievelingsdrank. Het resultaat? Al even vurig als GIMBER zelf! 
Tussen twee fotoshoots in, waarin ze de ziel van ons gemberconcentraat wist vast te leggen, vertelde deze gepassioneerde artieste ons over haar ideale zomer. Tijd om achterover te leunen en te proeven van een levensstijl die GIMBER al sinds jaar en dag inspireert. 

Maria, laten we er meteen in duiken. Wat is je meest waardevolle advies aan onze lezers voor een gezonde & mindfulle levensstijl?

Ik zou zeggen: de tijd nemen en luisteren naar de stilte. Volgens mij kunnen we alles wat we verlangen terugvinden in de stilte. 

Wat zijn je twee favoriete plekken op aarde en waarom?

Dat is makkelijk. Eerst en vooral, mijn bed, want dat is knus, schoon en vol dromen. Daarnaast moet ik zeggen ... Ibiza. Het is mijn eigen plekje, het eiland waar ik geboren ben. Hier liggen mijn roots. Hier wonen mijn familie en vrienden. Het is ook een bijzonder magische plek. 

Een tripje naar Ibiza met Maria Santos

Klopt! Zeker in de zomer! Wat passioneert jou tegenwoordig het meest?

Zet je schrap voor een lange lijst! Lange zomeravonden, voor je uit staren over de azuurblauwe zee, een vroege duik nemen, verfrissende drankjes, paella eten, een verkwikkende siësta ... Ik breng ook tijd door met mijn nieuwe neefje en mijn familie. De zomer maakt me ook erg enthousiast over zelfgekweekte tomaten, muziek, ALTIJD muziek, nieuwe galerijen op Ibiza, mijn geplande reis naar Japan, mijn volgende fotoshoot met mijn agentschap Tira del Hilo Eventos (@tiradelhiloeventos) en ga zo maar door. Ik zal je de details besparen!


“Ik hou vooral van lekker eten, maar nadat ik GIMBER had geproefd, wist ik meteen dat watermeloensap & GIMBER mijn favoriete zomerdrankje zou worden.” 


Als fotografe in Ibiza krijg je de kans om met heel wat topmerken samen te werken. Kun je ons je favoriete merk verklappen?

Shht. Die vraag mag je me absoluut niet stellen! (lacht). Wat ik je wel kan zeggen, is dat ik het heel fijn vond om met GIMBER samen te werken. Ik ben blij dat jullie contact met me hebben opgenomen via Instagram. Het was heel onverwacht en het heeft geleid tot een van de pittigste foto’s die ik deze zomer mocht maken. Dus, gracias familia GIMBER. Kom snel terug. Ik kijk er al naar uit!