GIMBER BELLS!

Heb je de beste vrienden?
Geef ze de beste cadeaus.

Kies je GIMBER geschenkset

Zet de feesten goed in met een GIMBER geschenkset

Heb je ooit iemand ontmoet die niet genoot van een sprankelend GIMBER cadeau? Wij ook niet! Daarom helpen wij jou om je vrienden te trakteren op een wilde Kerst & een vurig Nieuwjaar!

Er liggen maar liefst 4 exclusieve GIMBER geschenksets klaar om overhandigd te worden aan je geliefden. Laat ze bij jou thuis bezorgen of stuur ze direct naar de gelukkige ontvangers.

THE COOK & GOOD VIBES BOOK + 700ML FLES COMBO PACK

We kennen allemaal iemand die wat inspiratie kan gebruiken in het leven & in de keuken. Dit is hét ideale boek om het thuis gezellig te maken met mocktails, cocktails, eten & inspirerende verhalen van onze ambassadeurs. Deze opmerkelijke chefs, artiesten en atleten delen hier hun meest verse & eenvoudige recepten om te viben in de keuken.

THE CLASSIC GIMBER GIFTPACK

Je kan nooit verkeerd gaan met deze klassieker. Dit goedgevulde pakket zal je dierbaren verblijden met smaak, vuur & de natuurlijke kick van GIMBER. Met 500 ml GIMBER, 2 GIMBER glazen, 2 GIMBER shots & 2 herbruikbare rietjes, is deze gift set het ultieme kerstcadeau.

THE BOOK OF GIMBER

Deze doos bevat niet alleen 3x200 ml van onze gemberconcentraten: 1. GIMBER N°1 The Original, 2. GIMBER N°2 Brut (laag in suiker*) & 3. Sweet Lilly (met passievrucht, ananas & kurkuma; alleen verkrijgbaar via deze set). Je vindt er ook ons inspirerende Cook & Good Vibes Book, met recepten van onze inspirerende ambassadeurs. Kers(t) op de taart: al dit leuks zit in een stijlvolle en handige opbergdoos!

GIMBER GLASS PACK GIFTSET

Dit cadeau nodigt de gelukkige ontvanger uit om de krachtige bite van GIMBER te ontdekken en dat met hun favoriete persoon. Twee GIMBER glazen & een GIMBER N°1 Original fles van 500 ml zijn alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond met twee.

Breng GIMBER naar de kersttafel.

Je gasten verrassen met originele en kicking gerechten? Dat doe je dankzij ons viergangen GIMBER feestmaal die we speciaal voor de feestdagen hebben samengesteld.

See the recipes
Einkaufswagen